Derwish & Partners

Derwish Adv. is een professionele en betrouwbare partner die haar opdrachtgevers en klanten op kundige wijze traint, begeleidt en adviseert. De drijvende kracht achter Derwish Adv. is Osman Çatik, de oprichter en CEO van het bedrijf.

Profiel Osman

Ardennen (159 of 199)

Osman is een onafhankelijke veiligheidskundige met beleidsmatige ervaring, een pionier op sociaal-maatschappelijke vraagstukken en veiligheidsvraagstukken. Hij heeft specifieke operationele deskundigheid verworven op thema’s als participatie en actief burgerschap, radicalisering, polarisatie, extremisme en persoonsgerichte aanpak van criminele groepen. Osman heeft in zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan als adviseur, procesregisseur, netwerkregisseur en coördinator in verschillende functies voor de politie en gemeente. Daarnaast heeft hij 22 jaar politie ervaring opgedaan in verschillende functies op uitvoerend en tactisch niveau.

Sinds 2010 heeft Osman zijn eigen onderneming. Hij is directeur van Derwish Advisory en co-eigenaar van Derwish Advice. Osman traint en adviseert verschillende overheidsorganisaties en bedrijven op thema’s van zorg & veiligheid, divers vakmanschap en persoonlijk leiderschap.

Strategie

Derwish Adv. dankt haar succes en kracht mede aan de goede samenwerkingsverband met haar partners. De partners van Derwish Adv. zijn bekende Nederlandse experts met een academische graad, vakkundige professionals en ervaringsdeskundigen, al dan niet verbonden aan een (overheids)organisatie.

Unique Selling Point

Het unieke ‘selling point’ van Derwish Adv. is gebaseerd op het creëren van waarde voor onze klanten. Wij leveren kwaliteit en bieden vakkundige, innovatieve en duurzame diensten aan. Dit blijkt uit de waarderingen die wij terug krijgen van onze klanten.

Waardering diensten

Op basis van schriftelijke evaluaties en tevredenheidsverklaringen worden onze diensten als volgt gewaardeerd:

* Vakmanschap  8.1

* Leiderschap  8.1

* Radicalisering/Veiligheid  8.9

* Body-Mind-Soul  8.3

Inspiratie

‘Derwish’ is een verbeelding van de mystieke soefie orde van de draaiende derwishen. In de mystieke leer wordt uitgedragen dat iedereen op zielsniveau gelijk is en dat de waardering voor het mens zijn een belangrijke drijfveer is om zich te ontwikkelen. Dit is zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. De visie van Derwish Advisory is daarom gericht om meer waardering te geven aan u, als mens, als persoon. Op de website van Leiden Islam Academie, onderdeel van Leiden Universiteit, kunt u Osman zien als draaiende derwish.