Zorg & Veiligheid

Zorg & Veiligheid

Derwish Adv. verbindt zorg- en veiligheidszaken op effectieve wijze met elkaar. Visie, afstemming en samenwerking tussen zorg en veiligheid is een basisvoorwaarde om dit te realiseren. De onderwerpen waarin wij van meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers: aanpak van re-integratie van ex-gedetineerden, radicalisering, huiselijke geweldszaken en diversiteitsproblematieken.

Zorg

Derwish Adv. levert haar diensten aan zorgaanbieders om ze onderscheidend te laten zijn in het leveren van zorg en ondersteuning aan cliënten in de Jeugdzorg, GGZ en GHZ.

Radicalisering versus Veiligheid

Derwish Adv. is sterk en onderscheidend in de aanpak van radicalisering en jihadisme. Wij bieden een unieke trainingsaanbod en opleiding aan onze klanten om professioneel om te kunnen gaan met radicalisering en jihadisme. Ook organiseert Derwish Adv. verschillende seminars. Daarnaast zijn wij leverancier van kennis en informatie aan overheidsdiensten en NGO’s om radicalisering en terrorisme te bestrijden.

Derwish Adv. levert haar diensten altijd op maat. Dat betekent dat u als opdrachtgever of als klant zelf kan bepalen welke thema’s over radicalisering en veiligheid u graag behandelt wilt hebben. U bepaalt daarmee de duur van de training of opleiding, maar ook hoeveel verdieping u op een subthema zou willen hebben.

Voor een beschrijving van de thema’s van onze diensten kunt u klikken op de submenu’s (links).