Onze diensten

Wij trainen, begeleiden en adviseren overheidsorganisaties en bedrijven rondom de onderwerpen zorg & veiligheid, persoonlijk leiderschap, cultuursensitiviteit, persoonlijke en spirituele groei. Om de onderwerpen overzichtelijk aan u te kunnen presenteren hebben we de verschillende thema’s bijeengebracht onder een viertal diensten die wij verlenen. U kunt hieronder lezen wat onze diensten inhouden en wat we voor u kunnen betekenen.

Vakmanschap

Sinds 2010 leiden wij gemeenteambtenaren en politiemensen op tot vak- mensen die (beter) kunnen omgaan met culturele, sociaal-maatschappelijke en bestuurlijke dilemma’s.

> Lees verder

Leiderschap

Wij hebben een unieke en succesvolle leiderschaps- training ontwikkeld. Deze training is gericht op strategie, teamvorming en op vaardig- heden van de professional. De training wordt gegeven op een exclusieve locatie, met heel veel extra’s.

> Lees verder

Body-Mind-Soul

Derwish Advisory B.V. organiseert samen met gedreven deskundigen het Body-Mind-Soul (BMS) event. BMS verbindt letterlijk het lichaam, de geest en het hart door nauwkeurig gekozen thema's bij elkaar te brengen en deze te gaan ervaren.

> Lees verder

Zorg & Veiligheid

Derwish Advisory B.V. is sterk en onderscheidend in de aanpak van radicalisering en jihadisme. Wij bieden een uniek trainingsaanbod en opleiding aan onze klanten om hier professioneel mee om te kunnen gaan.

> Lees verder

De diensten van Derwish Adv. onderscheiden zich door de combinatie van recente en relevante wetenschappelijke inzichten, gekoppeld aan de beroepspraktijk. De beoordelingscriteria van onze onderneming zijn gericht op efficiëntie, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie.