Body-Mind-Soul

Shiatsu Massage

Shiatsu massage is een manuele therapie uit Japan. In Azië wordt Shiatsu al eeuwenlang toegepast in ziekenhuizen om de natuurlijke lichaamsenergie in balans te brengen. Het wordt ook als preventieve behandeling gegeven.

De klassieke Shiatsu wordt gebruikt in combinatie met traditionele Chinese geneeskunde. Er wordt gebruik gemaakt van de principes van yin & yang, de vijf elementen en de energetische meridianen om de natuurlijke levensenergie (Chi) in balans te brengen. Uit balans zijn kan pijn en ziektes veroorzaken, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, rugklachten, slapeloosheid, menstruatie klachten, onvruchtbaarheid, overgangsklachten, buikpijn, RSI en veel meer.

Wat u gaat ervaren:

De massage wordt gedaan op een speciale Shiatsu mat op de vloer. Shiatsu wordt door de kleding heen toegepast. Shiatsu geeft een diepe ontspanning waardoor stress afneemt en vitaliteit toeneemt.

Voetreflexologie
Voetreflexologie is een holistische behandeling waarbij de reflexzones op de voet gemasseerd worden die corresponderen met onze fysieke organen en energetische lichamen.