Body-Mind-Soul

Prikkel uw zintuigen!

Derwish Advisory B.V. organiseert samen met gedreven deskundigen het Body-Mind-Soul (BMS) event. Dit doen zij met hart en ziel! Via de Body-Mind-Soul methode maak je kennis met energieke manieren om jezelf beter te leren kennen. Er is volle aandacht voor jezelf. Aandacht voor dat wat er al is. Aandacht voor het nu. Body-Mind-Soul is een route die via het hart, de ziel en de geest laat ontdekken wat je passie is, wat je kernwaarden zijn.

Body-Mind-Soul is een geheel verzorgde arrangement en duurt 3 tot 5 dagen. Het concept van BMS is inclusief verblijf, overnachting en catering. Derwish Advisory B.V. heeft voor u specifieke BMS-locaties geselecteerd in Turkije, Duitsland, België en Nederland.

BMS-thema’s

De BMS-methode verbindt letterlijk het lichaam, de geest en het hart door nauwkeurig gekozen thema’s bij elkaar te brengen en deze te gaan ervaren. Body-Mind-Soul bestaat uit de volgende onderdelen:

* Acupunctuur
* Kalligraferen
* Kleurenpsychologie
* Kookworkshop
* Leiderschap in u
* Mindfulness
* Natuur & expressie
* Personal coaching
* Sauna experience
* Shiatsu massage
* Sufi whirling
* Voedingsadvies
* Vrije keuze thema
* Yoga

BMS voor wie?

Body-Mind-Soul is uitstekend geschikt voor bedrijven en organisaties die open staan voor vooruitgang en verdieping. Het concept van BMS is ook zeer geschikt voor particulieren, zoals een vriendengroep of individuen die nieuwe personen willen ontmoeten.