Body-Mind-Soul in Winterberg (D)

Body-Mind-Soul (4e editie)

Derwish Advisory & partners organiseren voor de vierde keer het concept Body-Mind-Soul (BMS).

Body-Mind-Soul is een route die via het hart, de ziel en de geest laat ontdekken wat je passie is, wat je kernwaarden zijn. De BMS-methode verbindt letterlijk het lichaam, de geest en het hart door nauwkeurig gekozen thema’s bij elkaar te brengen en deze te gaan ervaren.

BMS Sufi Retreat:

Gedurende het BMS sufi retreat weekend verblijft u op een schitterende vier-sterren locatie in het plaatsje Winterberg in Duitsland. In de ochtend en avond hebben we een traditionele soefie programma met meditatie, mantra’s, lectures, gebed en muziek in de avond. In de middag uren zijn er verschillende workshops waaraan u kunt deelnemen. U bent geheel vrij om deel te nemen aan het programma. U kunt ook meekijken, maar ook zelf iets ondernemen in de omgeving of gewoon een buitengewone en warme ervaring opdoen door deel te nemen aan alles. De workshops worden genoemd op de flyer die u kunt terugvinden op deze site.  

Begeleiding:

Het programma wordt begeleid door Dr. Nour Kabbani.

  • Wie is Dr. Nour Kabbani?
  • Nour Kabbani is de kleinzoon van de grote soefie grootmeester Mevlana Shaykh Nazim Al-Haqqani van de Naqsibandiyya soefie orde.  Nour Kabbani is de zoon van zijne eminentie Shaykh Hisham Kabbani, een van de grootste soefie meesters van deze tijd.  

Algemene informatie:

De Body-Mind-Soul sufi retreat vindt plaats van vrijdagavond 23 november  t/m maandagochtend 26 november 2018. Aankomst en check in: vrijdag 23 november 2018 vanaf 17.00 uur. Uitchecken: maandag 26 november 2018 voor 10.00 uur.  

Maaltijden:

U gaat heerlijk werelds eten. De maaltijden zijn halal en vegetarisch, bedoeld voor iedereen die bewust wilt eten.  

Verblijf:

We verblijven in een landhuis op een prachtige locatie in de Duitse bergen. Het plaatsje heet Winterberg.  

Kosten:

De kosten zijn € 225,- per persoon. Dit is inclusief uw verblijf op een gedeelde kamer, deelname aan de workshops, het traditionele soefie-programma en alle consumptie (soep in de vroege ochtend, een uitgebreide brunch en een uitgebreide diner, onbeperkt drinken en tussendoortjes).  De locatie kent een maximum van 40 deelnemers.

Updates 26/10/18: Op dit moment hebben we nog slechts 7 plaatsen over…  

Slaapkamers:

De locatie heeft alleen gedeelde kamers voor 2-5 personen.

Vervoer:

Het is mogelijk eventueel te carpoolen. Bij je aanmelding kunt u aangeven of u ruimte hebt om carpoolers mee te nemen of dat je juist iemand zoekt, waarmee u kunt meerijden. Wij brengen de deelnemers die willen carpoolen met elkaar in contact.  

Aanmelden / informatie

Wilt u zich aanmelden voor het BMS sufi retreat of heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via deze link.

Flyer & Programma